Q&A

Resol els teus dubtes

Panells fotovoltaics: elements captadors de la radiació solar i encarregats de transformar-la en electricitat mitjançant l’efecte fotovoltaic de les cèl·lules que els componen. Inversors.

Tot són avantatges: és energia neta que no genera contaminació ni emissions de gasos d’efecte hivernacle. A més, contribueix a pal·liar els efectes del canvi climàtic.

Consisteix en la producció d'electricitat d'un habitatge a partir de panells solars.

L’autoconsum està regulat pel Reial Decret 244/2019, de 5 d’abril, pel que es regulen les condicions administratives, tècniques i econòmiques de l’autoconsum d’energia elèctrica.

Actualment les comunitats autònomes i sobretot molts municipis bonifiquen diversos impostos a l’hora d’instal·lar plaques solars fotovoltaiques (IBI, ICIO…).

Els panells produeixen energia encara que el clima sigui fred, ennuvolat o amb pluges abundants perquè produeixen energia a partir de la radiació solar, així que la llum directa del sol no és necessària perquè funcionin.

La vida útil de les plaques solars és d’entre 25 i 30 anys de mitjana com a mínim i el fet que un dels mòduls falli no implica que la resta deixi de funcionar, el que permet fer-ne la substitució sense gaires entrebancs.

Pots obtenir fins a un 70% de l'estalvi en la teva factura de la llum.

L’amortització comença cinc anys després de la instal·lació.

El mateniment és mínim. No obstant, es recomana tenir un sistema de monitoratge per comprovar que la instal·lació funciona.

De forma molt senzilla. Mitjançant una plataforma web i amb el teu smartphone.

Tens alguna consulta?

Completa el formulari i et respondrem el més aviat possible

SOLVAT RENOVABLES, S.L
Av. Mare de Deu de Montserrat, 28
08769, Castellví de Rosanes

936798996

Delegació Lleida:
C/ Pau Casals 1, 25220
Bell-lloc d’Urgell.
722230447

Contacta’ns per e-mail:

info@solvat.es

Visita’ns a les xarxes